Kök                          Badrum                          Golv                          Mattor

 

 

 

Inspireras av våra härliga golv...

 

Få saker kan göra om ett rum så mycket som ett nytt golv. Men vilket golv passar egentligen bäst i vilket rum? Vi hjälper dig välja rätt.

 

Er personliga prägel sätter Ni bl.a. genom att välja ett personligt golv. Låt följande bilder inspirera Er och känn Er sedan välkomna in till vår butik så kommer vår erfarna personal att ha hand om Er och svara på de frågor som Ni har…

 

 

Kährs Original är den bredaste ur trägolvssortimentet. Kährs Original är världskänt för sin höga kvalitet och stora mångsidighet. Det tillverkas enligt Kährs patenterade lamellparketteknik, med tre skikt som har en sammanlagd tjocklek på 15 mm.

 

 

Kährs Linnea är ett fanérgolv med Kährs patenterade teknik med tre skikt, framtaget främst för bostäder. Golven är lättlagda, hållbara och lättskötta. De ser även bra ut, har låg bygghöjd och är mycket prisvärda.

 

 

Glance är en granitkeramik i två nyanser med metalliknande yta.

 

 

Vinyl är ett av våra mest populära golvmaterial i Sverige och så har det varit sedan 1970-talet. Golvabia har tre plastkollektioner, Velvet, Divine och Designer för dig som vill ha ett lättskött golv med god komfort. Passar i hemmiljö och är lätta att rengöra och installera.

 

 

 

 

 

 

Det tar omkring 50 år att producera ett trägolv. Trädet ska växa, vårdas, fällas och stockarna ska sågas upp.

 

Timret torkas, stavarna ska slipas och sorteras. Vissa brädor borstas, fasas eller laseras för att framhäva ytans skönhet.

 

Slutligen ska golvet lackas eller oljas och sedan paketeras innan det kan transporteras till dig.