Kök                          Badrum                          Golv                          Mattor

 

 

 

Inspireras av våra härliga mattor...

 

Val av matta kan vara svårt. Framförallt handlar det om vilket material och utryck man vill ha för det finns inga egentliga regler hur man möblerar med mattor, valet handlar ofta om tycke och smak. Vad man däremot kan tänka på vid köp av matta är att välja kvalitet efter ändamål, en slitstark matta till hallen och kanske en mer elegant matta till vardagsrummet.

 

Er personliga prägel sätter Ni bl.a. genom att välja mönster och storlek som passar den övriga inredningen.  Låt följande bilder inspirera Er och känn Er sedan välkomna in till vår butik så kommer vår erfarna personal att ha hand om Er och svara på de frågor som Ni har…

 

 

Snygga mattor skänker en helt ny karaktär till hela ditt hem. Hos oss hittar Du snygga mattor i flera modeller, storlekar och former. Våra medarbetare hjälper Dig som kund att hitta den matta som passar absolut bäst i Ditt hem.

 

 

Kombinationen av känslan av att ha fötterna på en skön fäll och en härlig lyster i mattan gör att våra ryamattor har blivit omåttligt populära.

 

 

Konstgräs eller balkongmatta tillverkas som rullvara. Tejpas mot ett plant underlag med bred mattejp och kan mönsterskäras i alla olika former.

 

 

Mattor ramar in möblerna i rummet, en stor matta kring en möbelgrupp samlar ihop och ger ett lugnare intryck till rummet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har mattor för alla rum och tillfällen. Vare sig om Du är på jakt efter dörrmattor, badrumsmat-tor, ullmattor eller design-mattor är vårt mål att Du skall hitta Din matta hos oss.